Заповядайте на Дни на неформалното образование 2018 – 4, 5, 6 Ноември

ЗЗаповядайте на Дни на неформалното образование 2018 - 4, 5, 6 Ноемвридравейте, мили хора!

Имаме удоволствието и честта да бъдем част от тазгодишната организация на Дните на Неформалното образование и бихме се радвали да Ви поканим да ни посетите и да се насладите на един чуден свят, изграден за малки и големи! Събитието ще се състои на 4-ти, 5-ти и 6-ти Ноември в музея “Земята и Хората” в София.

Дните ще бъдат разпределени тематично адекватно за родители, учители и студенти. Или по смисъл можем и да кажем: за най-малките, за по-големите, и за най-големите.

Ще има за всекиго по нещо. Ние лично подбрахме прекрасни заглавия за възпитание и самовъзпитание, които могат да влязат в употреба както на родители, така и на учители, както в домашна, така и в учебна среда. А за студентите – хората, които се учат как да поемат живота в свой контрол със свои перспективи, разбира се, също сме подбрали заглавия, които смятаме, че биха им харесали, и за това горещо препоръчваме на всички, интересуващи се от езотеричните книги като източник на идеи за по-добър и качествен живот, да заповядат и да разгледат!

Пък най-малкото просто да разменим дума, ние пак ще сме там за Вас! Защото подобни средища и сбирки винаги са благоприятна среда за обменяне на тематични идеи между хора, мислещи за благото на цялото и утрешния ден!

За нас е удоволствие да се похвалим, че ще сме там редом с имена като Уча.се, Заедно в час, БГ Наука, Музейко, Бъдители, Българска история, Дворец на щастливите хора/ Културно-образователен център по изкуство, наука, бизнес, иновации и добротворство и много, много други познати и непознати лица, които да зарадват всяка възраст! За това горещо Ви препоръчваме да ни посетите и сами да се убедите в приказността на тези Дни на Неформалното образование.

Защото от една страна са казали “Всяко чудо за три дни!” Ала от друга, знаете че идеите са способни качествено да подобрят човешкия живот и тъй не просто “Ден година храни”, а направо “Миг – живот” и ние ще бъдем там през тези три дни да ви дадем не рибата, а въдицата! (Образно казано, сред колектива ни има и вегетарианци).

За това дерзайте и заповядайте!

Официалната информация за събитието от самите организатори – Общност за Демократично Образование, на които сме особено благодарни, можете да видите ТУК.